Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bağırsakermektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Topluluk ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kıraat etmek için tıklayın.

Yangın kapısı; insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar maslahatlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride sarılmış kalabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Fevkda iz yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında gönül ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış semtüne gerçek ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması sinein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Ancak enkaz halindeki evlerde patlamamış bombalarla katlaşacaklarından kaygı ettiğini de sözlerine ekliyor.

Nitekim yangınlardan korunmak bağırsakin esas olan yangın merdivenleri yangın kapısı çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page